Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Zoom Out
Zoom In
bezorgkosten binnen Nederland : € 6,95

SaphirBeauté de Cuir Renomat reiniger

OMSCHRIJVING

SaphirBeauté de Cuir Renomat reiniger is bedoeld voor de grondige reiniging van glad leer. Het verwijdert zonder problemen vuil, vet, resten van oude schoenpoets en silicone (van goedkope schoenpoets). Door Renomat te gebruiken herstel je de schoenen in hun oude glorie. Renomat is uitermate geschikt als voorbereiding op de overige producten van Saphir. Door de schoenen vrij te maken van vuil kunnen de verzorgende schoencrèmes beter intrekken. Zodoende zullen zij meer effect hebben en blijven je schoenen in optimale conditie. Gebruik Renomat ook wanneer je per ongeluk de verkeerde kleur schoenpoets op uw schoenen hebt gesmeerd. Renomat herstelt dit eenvoudig. Tenslotte is het ook handig voor het schoonmaken van uw schoenpoetsborstels.

 

Gebruik:

Wij adviseren Saphir Renomat te gebruiken bij het verwijderen van vuil en oude schoenpoetslagen. Wanneer je bijvoorbeeld een synthetische laag schoenwas wilt verwijderen van uw schoenen kunt je dit het beste met Renomat doen. Daarna kan je uw schoenen voorzien van een verse natuurlijke waslaag.

 

Tip: Om zeker van te zijn dat het leer van uw schoen correct reageert op de Renomat, raden we je aan eerst een kleine testhoeveelheid aan te brengen op een onopvallende plek van de schoen. Voor een behandeling met Renomat hebt je nodig: Saphir Renomat Saphir insmeerdoek

 

1. Houd de doek op de opening van de fles Renomat en draai de doek en fles in een beweging om zodat de doek de Renomat opneemt. (Tip! Er is niet veel Renomat nodig om de volledige schoen te reinigen. Begin dus met een kleine hoeveelheid).

 

2. Reinig de schoen met de Renomat door deze met kleine ronddraaiende bewegingen over het leer te wrijven. In de meeste gevallen is twee draaibewegingen over één plek voldoende om de oude schoenpoets verwijdert te hebben De doek zal vrij snel vies/donker worden van de oude lagen schoenpoets. Schrik hier niet van dit is namelijk normaal en ook de bedoeling.

 

3. Veeg de schoenen na de behandeling nog even kort droog. Laat de schoenen 5 minuten drogen voordat je verder gaat met bijvoorbeeld een schoencrème of schoenwas.€ 11,95